Verzenden & retourneren

RETOURNEREN

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd binnen de retourtermijn van 14 dagen vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Binnen deze periode kunt u uw bestelling bekijken en passen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Artikelen moeten ongedragen en ongewassen zijn en er moeten tags zijn aangebracht. Artikelen kunnen na het passen niet bevlekt worden door make-up of hebben andere gebruikssporen. Oorbellen & lingerie kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Indien u deze artikelen wenst te retourneren, dient de verpakking ongeopend te zijn.

Het niet naleven van de voorwaarden van ons retourbeleid heeft tot gevolg dat wij u geen restitutie kunnen geven.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Om uw product te retourneren, dient u uw product op te sturen met de originele aankoopbon en het ingevulde retourformulier.

Retourneer het artikel naar het volgende adres:

YOUR LOOKBOOK
Lutmastraat 31 - I
1072 JM Amsterdam
Nederland

TERUGBETALINGEN

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 14 dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

LATE OF ONTBREKENDE RESTITUTIES

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

VERZENDKOSTEN

We dekken niet uw verzendkosten voor het retourneren van een pakket naar ons, noch kunnen we garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen; het pakket dat u wilt retourneren is uw verantwoordelijkheid totdat we het hebben ontvangen. We raden je aan om een ​​track & trace verzendmethode te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval je retourzending zoekraakt op de terugweg naar ons.